Etiketter

torsdag 24 januari 2013

Elsas mode "konflikten"

Än så länge har det inte kommit fram något jätte stort problem i boken. Men man börjar märka att Marilyn en stor mode bloggare och Elsa är som små fiender. De konkurrerar om att bli den största mode bloggaren.

I början var Marilyn väldigt snäll. Hennes blogg var redan jätte stor när Elsa startade sin och när Marilyn hittade den så länkade hon Från sin blogg till Elsas. Men när Marilyn och Elsa träffades den stora designern Hugo Cronstedts personliga fest märker Elsa direkt att de har en stor spänning mellan varandra. Marilyn som är tio år äldre behandlar Elsa lite som om hon vore ett barn. Hon frågar om hon behöver hjälp med att få fler läsare och erbjuder sig att länka till Elsas blogg igen.

När kvällen sedan börjar lida mot sitt slut ska H Cronsteds teamet vidare och Marilyn och de andra bloggeskorna ska nog också med. Och när Elsa frågar om hon får följa med så säger Marilyn nästan tvär nej. Men Elsa är inte den som ger sig i första taget.

Det verkar som att Marilyn är lite förtjust i H Cronsted precis som Elsa. Så jag tror att deras konflikt kommer att bli ännu större och nu inte bara om bloggen utan också om vem som ska få den stek heta designern H Cornsted. Personligen tror jag att Elsa har större chans att få honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar